huis-ontruiming

EEN WONING ONTRUIMEN: ONTRUIMOFFERTE.NL

 
U bent op zoek naar een deskundige en betrouwbare woningontruimer. Door welke reden dan ook kunt of wilt u zelf niet worden belast met de druk en omstandigheden die horen bij een woningontruiming.
Onze specialisten zijn u graag van dienst en nemen u de zorg(en) omtrent de ontruiming op kundige wijze uit handen. Door jarenlange ervaring zijn zij in staat de ontruiming op korte termijn efficiënt te organiseren.
 
Afhankelijk van de situatie kunnen wij uw inboedel opkopen of u in contact brengen met een betrouwbare inkoper uit ons netwerk. Mochten er in de inboedel erg waardevolle stukken aanwezig zijn (Denkt u aan antiek of juist design) kunnen wij u ook in contact brengen met een van de door ons geselecteerde veilinghuizen. U kunt er dan in ieder geval op rekenen dat u met een betrouwbare partij te maken heeft.
 

Maatwerk en zekerheid

 
Omdat iedere situatie vraagt om een andere aanpak behandelen wij iedere aanvraag als uniek. In vrijwel alle gevallen komt onze specialist bij u langs om een goed beeld te krijgen van de te verwachte werkzaamheden. Dat is niet alleen voor u prettig maar ook voor ons!
N.a.v. de inventarisatie kan de specialist u precies vertellen waar u op kunt rekenen. Daarnaast kan hij door zijn ervaring ook een goed beeld vormen van eventueel benodigde herstelwerkzaamheden. Wel zo prettig dat u daar van te voren al rekening mee kunt houden. Vervelende verrassingen achteraf, daar zit natuurlijk niemand op te wachten!
Zodra uw akkoord gaat met de offerte zullen wij in overleg met u bepalen wanneer de ontruiming en eventuele werkzaamheden worden uitgevoerd. Vanaf dit moment zorgen wij er voor dat de woning op korte termijn gereed is voor oplevering. 
 
Op het moment dat u aangeeft dat de woning gereed is voor ontruiming gaan wij aan de slag. Natuurlijk houden wij er in de planning rekening mee dat u vooraf de tijd nodig heeft om eventuele waardevolle en dierbare spullen uit te zoeken. Pas wanneer u het aangeeft komen wij in actie.
Zijn er goederen waar u zelf geen waarde meer aan hecht maar die nog wel bruikbaar zijn? In overleg met u kunnen wij deze schenken aan de door ons geselecteerde goede doelen. Dit doen wij echter alleen wanneer u hier geen bezwaar tegen heeft. Treffen wij tijdens de werkzaamheden alsnog waardevolle of belangrijke zaken aan dan zullen wij u deze na afloop van de werkzaamheden overhandigen. 
 

Van Tapijtverdwijdering tot Eindinspectie

 
Afhankelijk van de soort woning zijn er diverse eisen m.b.t. het opleverniveau. Waar u bij een huurwoning rekening moet houden met de eisen van de verhurende partij zult u in geval van een koopwoning zelf moeten bepalen welk opleverniveau u nodig acht. Gelukkig heeft onze specialist dit vooraf allemaal al met u doorgenomen en hoeft u niets meer te doen. Zodra de werkzaamheden conform afspraak zijn uitgevoerd nemen wij contact met u op om de woning weer aan u of bijvoorbeeld de woningbouwvereniging over te dragen voor een eindinspectie. 
Indien gewenst kunnen wij u de eindinspectie met de verhurende partij ook uit handen nemen. Dit doen we allemaal om er voor te zorgen dat u zich er zo min mogelijk zorgen om hoeft te maken.
 
Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Vraagt u gerust een offerte aan. Geheel kosteloos en vrijblijvend natuurlijk!
 
Ontruiming-woning