bedrijfsverhuizing

Bedrijfsverhuizing/Ontruiming

U gaat uw bedrijf verhuizen of bent binnen een bedrijf de persoon die verantwoordelijk is de verhuizing te organiseren? Voor iedere bedrijfsverhuizing hebben wij een oplossing op maat. Of het nu gaat om een kantoor, winkel, magazijn, atelier, schoolpand of ander object wij hebben een passende oplossing om van uw bedrijfsverhuizing een soepele gebeurtenis te maken.
 
Bij een bedrijfsverhuizing komt het vaak voor dat wordt vergeten dat u niet alleen verhuist naar een nieuwe locatie: u laat ook nog een object achter. De verhuizing en operationeel maken van de nieuwe locatie heeft natuurlijk uw hoogste prioriteit. Echter, dient u het achterblijvende object ook nog conform de eisen van de verhurende partij achter te laten. Wij nemen u deze zorg graag uit handen zodat u zich zo snel mogelijk weer kunt richten op de bedrijfsvoering.
 
Een goede voorbereiding en planning van een bedrijfsverhuizing is van essentieel belang. U wilt geen, of zo min mogelijk, hinder ondervinden van de verhuizing en de werkzaamheden zo kort mogelijk of niet hoeven stilleggen. Om uw bedrijfsverhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen maken wij graag kennis met u. Onze specialist komt graag bij u langs om een goed beeld te krijgen van de te verwachten werkzaamheden en om deze goed in kaart te brengen. Naast het verhuizen naar uw nieuwe locatie zal hij ook met u doornemen waar u rekening mee moet houden aangaande het object dat u achterlaat.
 

Verhuizen naar een nieuwe locatie en de oude locatie netjes achterlaten

Bij een bedrijfsontruiming komt vaak meer kijken dan op het eerste gezicht kan worden aangenomen. Zaken die niet opvallen als het bedrijf op volle toeren draait vallen pas op wanneer het bedrijf leeg is. Denkt u hierbij aan bekabeling, systeemplafonds, tussenwanden en bevloering. Desgewenst dragen wij zorg voor de totale afhandeling van deze zaken en daarbij horende afvalstromen. Uw object zal dan conform de eisen van uw verhuurder worden opgeleverd waardoor u er verder geen omkijken meer naar heeft. Verhuisd u naar een nieuwe locatie? Wij verhuizen uw bedrijf graag over en zorgen er voor dat het object dat u achterlaat netjes achterblijft!
 
Uw bedrijfsverhuizing efficiënt en snel uitgevoerd tegen scherpe tarieven!
 
Gaat uw bedrijf verhuizen? Vraag dan nu een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan.
bedrijfsontruiming