informatie-verwijzers-instanties

Informatie voor Verwijzers / Instanties

Wij hebben veel contact met verwijzende partijen en instanties die voor of namens hun cliënten op zoek zijn naar een geschikte oplossing voor een bestaande situatie. Tot wederzijds genoegen komen hier na een eerste positieve ervaring vaak lange termijn samenwerkingen uit voort. Wij zijn hier trots op en hechten hier zeer veel waarde aan. In nauwe samenspraak en soms in samenwerking met deze organisaties voeren wij ontruimingen en verhuizingen uit voor cliënten. Omdat geen enkele situatie en dus ook geen enkele ontruiming hetzelfde is spreken wij altijd van maatwerk. Juist bij kwetsbare groepen willen wij niet werken op aannamen maar staan wij voor een betrokken en flexibele benadering van iedere situatie op zich. 
 

Iedere situatie is uniek, net als uw cliënten dat zijn

Wanneer u besluit uw cliënten door ons te laten ondersteunen wilt u er van uit kunnen gaan dat dit op betrouwbare en menselijke wijze gebeurd. U hecht waarde aan het nakomen van afspraken en heldere communicatie. Door onze ruime ervaring zijn wij in staat aan deze wensen te voldoen en deze vaak te overtreffen. Op deze manier ontlasten wij niet alleen uw cliënt maar ook uw organisatie en dat is waar wij te allen tijden voor staan!
 

Samenwerken door elkaar te versterken

Niemand kent uw cliënt beter dan u zelf. Daarom geloven wij in nauwe samenwerking. Met name bij kwetsbare groepen zoals mensen met psychische problematiek is het van belang onze aanpak hier op af te stemmen. Hierin kunnen en willen wij met u ver gaan. Dit alles in nauwe samenspraak met u als specialist. 
 
Met wat voor organisaties werken wij zoal samen:
 
  • Zorgorganisaties
  • Woningbouwverenigingen
  • Curatoren / Bewindvoerders
  • Gemeentelijke instanties
  • Instellingen voor Geestelijke gezondheidszorg
  • Charitatieve instellingen
  • Instellingen voor verslavingszorg

 

Een betrouwbare aanvulling op uw organisatie

U kunt op ons rekenen. Wij hechten aan open en eerlijke communicatie en flexibiliteit naar de organisaties die op ons rekenen. Wij verwachten dit ook van u. Alleen op die manier ontstaat er een situatie die voor beide partijen maar uw cliënten voorop een aanvulling is. Wij maken graag kennis met organisaties die op zoek zijn naar een maatwerkoplossing voor hun cliënten.
 
Neemt u daarom gerust contact met ons op om eens van gedachten te kunnen wisselen en een toekomstige samenwerking te bespreken. Wij hopen u snel te ontmoeten.
informatie-instanties-verwijzers