seniorenverhuizing

U gaat verhuizen naar een verzorgingshuis: Verhuizen van groot naar klein

 
In de meeste situaties is het besluit te verhuizen naar een verzorgingshuis een emotionele beslissing. Afscheid nemen van uw geliefde woning vol herinneringen en gevoelsmatig een groot gedeelte van uw vrijheid 'moeten' opgeven. De zogenaamde "Seniorenverhuizing" vraagt om een extra persoonlijke benadering. Onze jarenlange ervaring stellen wij u graag beschikbaar om van deze ingrijpende gebeurtenis een voor u zo prettig mogelijke ervaring te laten worden.
 
In alle rust komen wij vooraf bij u langs om met u de mogelijkheden door te nemen. Vanzelfsprekend is het geen enkel probleem wanneer hier bijvoorbeeld naaste familie bij aanwezig is. Samen met u bekijken wij wat in uw situatie de best mogelijke aanpak zal zijn. Bovendien kunt u al uw vragen en wensen op dit moment met de specialist bespreken en is dit voor hem een goede manier om de omvang van de verhuizing in kaart te brengen. Omdat uw nieuwe woonruimte meestal een stuk kleiner is dan uw huidige woning kunnen wij in overleg met u ook de ontruiming van uw huidige woning verzorgen.
 

Uw Seniorenverhuizing: Onze zorg

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u op allerhande gebied helpen bij uw verhuizing. Bent u zelf niet in staat om bijvoorbeeld in te pakken of bepaalde meubels te demonteren dan doen wij dit graag voor u. Bovendien kan het zo zijn dat er binnen uw woning bepaalde herstelwerkzaamheden moeten plaatsvinden voor deze moet worden opgeleverd aan de woningbouwvereniging of voordat deze verkoopklaar is. Onze specialist vertelt u graag wat de mogelijkheden hieromtrent zijn zodat u zonder zorgen kunt toeleven naar de verhuizing en deze als prettig zult ervaren.

Onze specialist komt graag bij u langs om eens rustig alle mogelijkheden met u door te nemen. Vraagt u daarom gerust een geheel kosteloos en vrijblijvende offerte aan!
 
verhuizen-naar-verzorginghuis