behangafstomen

Van herstelwerkzaamheden tot schoonmaak

Onze diensten gaan verder dan uitsluitend het ontruimen van een huis. Naast de boedelruiming en de overige zaken uit de woning ontruimen is het vrijwel altijd nodig nog enige herstelwerkzaamheden uit te voeren. Als huurder bent u verantwoordelijk voor bepaalde gebreken/aanpassingen aan de woning die tijdens uw bewoning zijn ontstaan of aangebracht. Bij een koopwoning kan het zijn dat deze werkzaamheden moeten plaatsvinden om de woning verkoopklaar te maken. Denkt u bijvoorbeeld aan:
 
- Verwijderen van behang
- Vloerverwijdering
- Sauzen van wanden en plafonds
- Repareren van gaten in muren en vloeren
- Repareren van (kleine) gebreken
 
Dit is slechts een indicatie van wat wij voor u kunnen betekenen. Iedere situatie is anders en afhankelijk van uw wensen en behoeften staan wij graag voor u klaar.
 
Natuurlijk zal uw woning na ontruiming altijd bezemschoon opgeleverd worden. In sommige situaties is het nodig iets verder te gaan dan dat. Bijvoorbeeld wanneer een woning lang bewoond is kan het nodig zijn de woning extra grondig schoon te maken. Denkt u aan kalkaanslag in de badkamer en op lastige plekken als daar waar al jaren een wasmachine heeft gestaan. Het ontvetten van lastige plekken waar u jaren niet bij heeft kunnen komen is ook een veel voorkomende activiteit. Om er voor te zorgen dat uw woning gegarandeerd door de eindinspectie komt of fris en schoon klaar is voor de verkoop zijn wij u graag van dienst.
 
Natuurlijk kan het zo zijn dat u liever zelf zorg draagt voor deze aanvullende schoonmaak of herstelwerkzaamheden. Zo niet dan nemen wij u deze zorg graag uit handen! Onze specialist bekijkt graag samen met u wat in uw situatie de beste oplossingen zijn.
 
Maakt u snel een afspraak om kosteloos en vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. De handigste manier om dit te doen is door een offerte aan te vragen.
 
herstelwerkzaamheden