Over ons

Ontruimofferte.nl geeft onafhankelijk advies en informatie aan consumenten en bedrijven over de mogelijkheden omtrent woningontruiming, bedrijfsontruimingen en (senioren) verhuizingen.


Door onze jarenlange ervaring in deze branche weten wij als géén ander dat het aanbod van ontruimings-bedrijven, met name de afgelopen jaren, een enorme vlucht heeft genomen. Hoewel wij dit op zich geen slechte ontwikkeling vinden, meer aanbod is meer concurrentie en dus beter voor de consument, heeft dit helaas ook negatieve gevolgen. Zo is de betrouwbaarheid van deze bedrijven niet altijd gewaarborgd en dit is slecht voor zowel de consument als de branche. Daarnaast is het voor u als consument of organisatie lastig om vooraf in te schatten of een ontruimingsbedrijf op betrouwbare en integere wijze zaken doet.

Ontruimofferte.nl helpt u bij het vinden van een betrouwbare ontruimer. Of dit nu voor een particuliere woningontruiming is of een bedrijfsverhuizing. U ontvangt uitsluitend één of meerdere offertes van door ons zorgvuldig gescreende organisaties waarmee wij vaak al jarenlang een hechte samenwerking hebben opgebouwd. Op deze manier weet u zeker dat uw ontruiming of verhuizing in goede en betrouwbare handen is en kunt u deze met een gerust hart aan de specialisten overlaten. Daarnaast kunt u bij vragen of onduidelijkheden altijd terugvallen op de servicedesk van Ontruimofferte.nl

Een ontruiming of verhuizing begint altijd met een heldere en duidelijke offerte. Een betrouwbare organisatie zal hiervoor altijd een specialist bij u langssturen om op locatie in samenspraak met u de ontruiming door te nemen en in kaart te brengen. Er kan dan rekening worden gehouden met alles wat bij een complete ontruiming komt kijken. U komt dus ook niet voor vervelende verassingen te staan doordat er plots onvoorziene kosten moeten worden betaald voor werkzaamheden die vooraf in kaart hadden kunnen zijn gebracht. Dit risico loopt u wel wanneer een bedrijf zonder bij u langs te komen een offerte verstrekt.

Een huis ontruimen, het verhuizen naar een verpleeghuis of het ontruimen/verhuizen van uw bedrijf is een activiteit die u niet zomaar aan iedereen over kunt en wilt laten. U heeft hierbij recht op betrouwbare, vakkundige en betrokken ondersteuning. Iets dat u van de specialisten waarmee wij u in contact brengen stuk voor stuk mag verwachten.

Bekijkt u in alle rust de informatie op onze website en neemt u deze door. Heeft u na het lezen van de site nog vragen stel ons deze dan gerust! Ook wanneer u kosteloos en vrijblijvend een offerte wilt laten maken voor een betrouwbaar uitgevoerde woningontruiming, (senioren) verhuizing of bedrijfsverhuizing bent u bij ons aan het goede adres!