woningontruiming-bij-echtscheiding

Echtscheiding: Hulp bij het ontruimen van uw huis

Helaas komen echtscheidingen steeds vaker voor. Een zeer persoonlijke aangelegenheid die meestal gepaard gaat met diverse begrijpelijke emoties. Het verdelen en verhuizen van de eigendommen zijn enkele van de vervelende zaken die bij een echtscheiding aan de orde komen. In de meeste gevallen gaat dit, ondanks alles, in goed overleg en zonder problemen. Soms kan het fijn zijn deze ontruiming/verhuizing voor u te laten doen. Bijvoorbeeld omdat u hier bijvoorbeeld emotioneel niet toe in staat bent of liever niet geconfronteerd wordt met uw ex-partner.
 
Meestal blijft een van beide partners achter in de woning. In dat geval is het een kwestie van uw eigendommen verhuizen naar uw nieuwe woning of tijdelijke opslag. Wanneer u beiden de woning zult verlaten moet deze in de meeste gevallen op korte termijn verkocht worden of beschikbaar worden gesteld aan de verhuurder/woningbouwvereniging. Indien er voor die overdracht herstelwerkzaamheden nodig zijn kunnen wij die voor u uitvoeren zodat uw woning snel verkoopklaar is of zonder problemen door de eindinspectie zal komen. 
 
De emoties die bij een echtscheiding komen kijken kunnen wij niet voor u wegnemen. Wel kunnen wij er voor zorgen dat alles op het gebied van het verlaten van de woning op een zo aangenaam mogelijke wijze verloopt. Zo kunt u zich richten op belangrijkere zaken zoals het verwerken van de scheiding en het maken van een nieuwe start.
Onze specialist neemt graag persoonlijk de mogelijkheden met u door! Het enige dat u hoeft te doen is een offerte aanvragen zodat u snel weer verder kunt met uw leven.
 
echtscheiding-woningontruiming