woningontruiming-bij-emigratie

Woningontruiming bij emigratie

U gaat emigreren of tijdelijk in het buitenland wonen. Meestal een spannende en drukke periode. In geval van emigratie of een tijdelijk verblijf in het buitenland kiezen veel mensen er voor de huidige woning aan te houden en tijdelijk te verhuren. Uw waardevolle inboedel wilt u echter niet in de woning achterlaten. Dit geldt natuurlijk helemaal wanneer u definitief naar het buitenland vertrekt.
 
"Waar moet ik heen met mijn inboedel" is een veel voorkomende vraag. Maakt u zich geen zorgen! Samen met u bekijken wij wat in uw situatie de beste oplossing is. In veel gevallen zijn er diverse mogelijkheden uw inboedel en waardevolle spullen (tijdelijk) op te slaan.
 
Lees onze checklist: "15 tips bij emigratie"
 
Of het nu gaat om een totale ontruiming of het gedeeltelijk onderbrengen van uw inboedel, onze specialist voorziet u graag van advies toegespitst op uw persoonlijke situatie. 
Vanzelfsprekend kunnen wij u ook van dienst zijn voor alle voorkomende herstelwerkzaamheden zodat uw woning verkoopklaar of gereed voor eindinspectie zal worden opgeleverd.
 
Gaat u emigreren of vertrekt u tijdelijk naar het buitenland Neem dan gerust contact met ons op!

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

emigratie-woningontruiming