ontruimen-hennepplantage

Hennepplantage laten ontruimen?

Het kan u als eigenaar of verhuurder van een pand overkomen dat er een illegale hennepplantage is aangetroffen in uw pand. De politie neemt de planten mee en legt hier beslag op. U blijft zitten met de resten van de hennepkwekerij: Een (fors) beschadigd pand en meestal een enorme ravage. 
 
Het ontmantelen van een hennepplantage is meestal een fikse en gevaarlijke activiteit. Hoe goed de plaatser van de plantage ook voor de planten heeft gezorgd, de ravage die ze doorgaans aanrichten aan het pand waar de plantage is gebouwd staat hiermee in schril contrast. Onprofessioneel aangesloten elektra, gevaarlijke bedrading en lekkages komen meer dan eens voor. Nog niet te spreken van chemische stoffen en zogenoemde "Boobytrap's" die het opruimen van een plantage nog gevaarlijker maken.
 
Hoewel de huurder van het pand verantwoordelijk is voor de schade zal dit u in de praktijk niet verder helpen. Meestal is deze direct na het aantreffen van de illegale plantage in hechtenis genomen en zal hij of zij daar voorlopig nog wel moeten blijven. U zit dus met de ontstane lasten en wilt hier logischerwijs zo snel mogelijk vanaf.

Snel en vakkundig ontruimen van een hennepplantage

Wij zijn u graag van dienst bij het vakkundig ontruimen van een hennepplantage in uw pand. Zodra u contact met ons heeft opgenomen zullen wij z.s.m. ter plaatse langskomen om een goed beeld van de omvang en schade op te nemen. Zodra wij van u de opdracht krijgen zullen wij de plantage op een zo kort mogelijke termijn vakkundig en snel ontruimen. Let wel: Wij kunnen dit pas nadat de politie het pand weer heeft vrijgegegeven aan u als eigenaar. 
Wij ontruimen het pand en voeren de materialen af naar een daarvoor bestemde locatie(s). Desgewenst voeren wij de nodige herstelwerkzaamheden uit zodat uw pand z.s.m. weer verhuur-klaar is. 
 
Heeft u te maken met een hennepplantage in uw pand en wilt u deze snel en vakkundig verwijderd hebben? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!
hennepplantage-ontruimen